آریا بانو -
سوپ و آش/
آش شیله عدس تبریز
٣٧٥
٠
برترین ها / برای 4 نفر چی لازم دارم:
1 پیمانه عدس
2 /1 پیمانه برنج
2 عدد پیاز
3 عدد گوجهفرنگی
2 لیوان آب مرغ
2 /1 پیمانه بلغور گندم
1 پیمانه تره
به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
چطوری درست کنم:
1.
برنج و بلغور را خیس کنید و کنار بگذارید.
2. حالا پیازها را نگینی خرد کنید و روی آن نمک و فلفل و زردچوبه بریزید.
3. آب مرغ را با دو لیوان آب جوش روی پیازها بریزید.
4. حالا عدسها را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
5. وقتی عدس پخت،
برنج و بلغور گندم را که از قبل خیس کرده بودید به آن اضافه کنید.
6. وقتی
برنج و بلغور خوب پخت تره خرد شده و گوجهفرنگی رنده شده را هم اضافه کنید و بگذارید نیم
ساعت روی حرارت کم جا بیفتد.
نکته
این
آش را باید مدام هم بزنید.
برنج و بلغور زود ته میگیرد