آریا بانو
ناهار/ خورش ریواس معطر با نعناع و جعفری
شنبه 14 ارديبهشت 1398 - 10:10:59
آریا بانو -
ناهار/ خورش ریواس معطر با نعناع و جعفری
١٤٤
٠
خراسان / چی لازم دارم:
ریواس - یک کیلوگرم
گوشت - نیم کیلو گرم
پیاز- 2 عدد
شکر - 2 تا 3قاشق سوپ خوری
روغن - به میزان لازم
نمک و فلفل - به میزان لازم
نعناع تازه -150 گرم
جعفری تازه - 250 گرم
چطور بپزم:
ابتدا پیازها را پوست کنده و بعد از شستن ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. پس ازآن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.گوشت را بشویید و به صورت قیمه ای خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کنید و همراه آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا 2تا3لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.در این فاصله ریواس ها را پوست کنید و بعد از شستن به قطعات 3سانتی متری یا به اندازه 2بند انگشت خرد کنید. نعناع و جعفری تازه را نیز پاک و بعد از شستن، ریز خرد کنید.در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.بعد از آن که گوشت پخت، ابتدا نعناع و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر حرارت دهید.
نکات
زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له می شود.با توجه به این که ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.مقدار نعناع نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش می شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/154757/ناهار--خورش-ریواس-معطر-با-نعناع-و-جعفری
بستن   چاپ