آریا بانو -
کوکو لوبیا سبز را برای افطار و سحر امتحان کنید
٦٩٨
٠
ستاره / انواع کوکو از غذاهای بدون گوشت و مناسب برای سحری به شمار میآیند که به واسطه داشتن تخم مرغ و سبزیجات، غنی از پروتئین و فیبر بوده و کالری بالایی برای روزه داران ایجاد میکنند. کوکو دارای تنوع بالایی است، از کوکو
سبزی و کوکو
سیب زمینی که معروفترین انواع هستند گرفته تا کوکو لوبیا سبز و کوکو کدو سبز که شاید کمتر شناخته باشند، همه میتوانند انرژی مورد نیاز بدن در طول روز را تامین کنند.
آیا شما هم یکی از طرفداران انواع کوکو هستید؟ کوکو یکی از غذاهای مشهور
ایرانی بوده که ماده اصلی تشکیل دهنده آن تخم مرغ است. نحوهی طبخ انواع کوکو مانند کوکو سبزی، کوکو
سیب زمینی و ... تقریبا یکسان بوده و تنها تفاوت آنها در ترکیب مواد اولیه است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کوکو لوبیا سبز را آموزش دهیم.
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی
مواد لازم
لوبیا سبز 400 گرم
هویج متوسط 2 عدد
سیب زمینی متوسط 1 عدد
تخم مرغ 2-3 عدد
مغز گردو 1/2 فنجان
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه:
لوبیا سبز را شسته و به قطعات 1 سانتیمتری برش بزنید. سپس آن را با یک لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه بپزید.
سیب زمینی و هویج را
پوست بگیرید و به صورت نگینی با ابعاد نیم سانتیمتر برش بزنید.
پس از اینکه لوبیا سبز به مدت 10 دقیقه پخت، هویج نگینی را به آن اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر فرصت دهید تا هویج بپزد. سپس
سیب زمینی نگینی را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا
سیب زمینی هم بپزد.
حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید سبزیجات کمی خنک شوند.
تخم مرغها را در ظرف بزرگی که مواد در آن جا شوند شکسته و با چنگال هم بزنید. سپس شیر، بکینگ پودر،
پیاز داغ، مغز گردو، نمک، فلفل و زعفران دم کرده را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و آهسته هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط باشند، ولی مراقب باشید آنقدر هم نزنید که سبزیجات له شده و شکل خود را از دست دهند.
مایهی کوکو را حدود 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد مزه دار شوند.
روغن را در تابهی نچسبی ریخته و اجازه دهید روی حرارت متوسط داغ شود. مایهی کوکو را به اندازهای در آن بریزید که ضخامت کوکو حدود 4-3 سانتیمتر شود، سپس با قاشق روی آن را صاف کنید.
پس از بستن کوکو، درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مغزپخت شده و یک طرف آن سرخ شود.
پس از حدود 30 دقیقه که یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر نیز سرخ شود.
کوکو را به شکل دلخواه برش زده و در ظرف سرو قرار دهید.
http://www.banounews.ir/fa/News/155231/کوکو-لوبیا-سبز-را-برای-افطار-و-سحر-امتحان-کنید