آریا بانو
موتبک؛ غذای محلی و گوشتی آذری ها
دوشنبه 16 ارديبهشت 1398 - 09:57:55
آریا بانو -
موتبک؛ غذای محلی و گوشتی آذری ها
٢٧٧
٠
خراسان / چی لازم دارم:
برنج – 400 گرم
گوشت گوسفندی - 300 گرم
مرغ - به میزان لازم (در صورتی که گوشت نمی خواهید)
پیاز- 150 گرم
شوید- یک ونیم پیمانه
رب گوجه فرنگی – یک قاشق غذا خوری
زردچوبه - نصف قاشق مربا خوری
پودرتخم گشنیز –نصف قاشق مرباخوری
دارچین –نصف قاشق چای خوری
چوب دارچین- یک عدد
فلفل سیاه - نصف قاشق چای خوری
برگ مو- 2 عدد
نمک - به میزان لازم
روغن - به میزان لازم
چطور بپزم:
برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، پیاز چهار قاچ ، برگ بو،چوب دارچین، فلفل سیاه و آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید بپزد. در انتهای پخت، نمک را اضافه کنید.
در قابلمه ای دیگر پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
شوید را با حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.
آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بجوشد.
برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید(به میزان آب توجه کنید). پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.
گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا و درروغن سرخ کنید.
برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب بکشید و با چاشنی گشنیزمیل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/155395/موتبک؛-غذای-محلی-و-گوشتی-آذری-ها
بستن   چاپ