آریا بانو
افطاری/ دلمه فلفل دلمه‌ ای با لپه
سه شنبه 17 ارديبهشت 1398 - 12:22:59
آریا بانو -
افطاری/ دلمه فلفل دلمه‌ ای با لپه
٢٢
٠
ستاره / مواد لازم (برای 4 نفر)
فلفل دلمه‌‏ای 5 عدد
برنج یک پیمانه
گوشت چرخ کرده 300 گرم
سبزی دلمه (گشنیز، نعناع و ترخون) 4 تا 5 قاشق خرد شده
پیاز 2 عدد
لپه نصف پیمانه
رب 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه و روغن به مقدار کافی
زمان لازم برای آماده سازی و پخت 2 ساعت
دستور پخت
ابتدا برنج را بشویید و آن را آبکش کنید تا نیم پز شود.
لپه را بشویید و کامل بپزید. (بهتر است لپه‌ها را از شب قبل خیس کنید)
دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید و هنگامی که گوشت‌ها تغییر رنگ دادند کمی زرد چوبه و نمک و فلفل به آن بزنید.
پس از آن برنج نیم پز شده و لپه پخته شده را اضافه کنید.
در پایان سبزی اضافه کنید و خوب مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
حال فلفل دلمه‌ها را بشویید و سر آن را ببرید. (سر فلفل‌ها را دور نیندازید)
داخل فلفل دلمه را خالی کنید و درون فلفل را با مواد درست شده پر کنید و سر بریده شده را روی آن قرار دهید و فلفل‌های پر شده را در یک قابلمه کنار هم بچینید.
حال به سراغ درست کردن سس دلمه بروید، برای سس دلمه رب را در کمی روغن سرخ کنید و کمی فلفل و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک سس یکدست حاصل شود.
سپس آن را در قابلمه حاوی دلمه بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا دلمه‌ها بپزند.
پس از یک ساعت دلمه فلفل دلمه‌ ای شما آماده است ...نوش جان ...

http://www.banounews.ir/fa/News/155751/افطاری--دلمه-فلفل-دلمه‌-ای-با-لپه
بستن   چاپ