آریا بانو -
٨٨
٠
آخرین خبر / دستور تهیه :👇
دو عدد
سیب زمینی متوسط (خام) رو
پوست کَنده و بشویید (بستگی به اندازه ی قابلمه تون داره) و با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید و کمی زعفرون و نمک بزنید و قابلمه رو داغ کرده وته قابلمه
روغن بریزید و
سیب زمینی رو داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق پخش کنید و پهن کنید و
برنج آبکش شده رو میریزم روش تابمدت یکساعت دم بکشه، خوبی این ته دیگ اینه که هرچه بیشتر بمونه روی حرارت خوشمزه ترمیشه و نمیسوزه.
بعد
برنج رو در ظرف مورد نظر برگردونید و با چاقو ته دیگ رو به هر تعداد تیکه که
دوست دارین بُرِش بزنید.