آریا بانو
کتلت با سس مخصوص؛ برای افطار
سه شنبه 17 ارديبهشت 1398 - 21:21:54
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ١
٠
آخرین خبر / دستور تهیه :👇
من هر مقدار سیب زمینی که برای کتلت بخوام استفاده کنم ،یک چهارمش رو آب پز میکنم ،اینطوری کتلت خیلی خوشمزه تر و ترد تر میشه
برای نیم کیلو سیب زمینی یک عدد پیاز کوچک رو رنده کنید و کمی آبشو بگیرید ،پیاز زیاد باعث نرم و خمیری شدن کتلت میشه
برای نیم کیلو سیب زمینی 150 گوشت چرخ شده مناسبه هرچی گوشت بیشتر باشه کتلت خوشمزه تر میشه
مواد کتلت که ترکیب شدن حتما با درب بسته ،حداقل چهار ساعت در یخچال استراحت کنه تا طعم مواد خوب به خورد هم بره
وقتی سیب زمینی خام رو رنده کردین آب اضافیشو بگیرین چون باعث میشه کتلت ترد بشه
من همیشه از رنده ی درشت برای سیب زمینی استفاده میکنم
همیشه مقداری جعفری خشک و پودر سیرو پیاز به کتلت میزنم ،عالی میشه طعمش.
من سس مخصوص کتلت رو برای کباب تابه ای هم استفاده میکنم هم خیلی ساده س وهم خیلی خوشمزست یکبار امتحان کنید دیگه عاشقش میشید
برای سس اگر پودر سیر نداشتید یک حبه سیر رنده شده رو همراه پیاز خیلی کم تقت بدین

http://www.banounews.ir/fa/News/155947/کتلت-با-سس-مخصوص؛-برای-افطار
بستن   چاپ