آریا بانو
تولید فرآورده‌های گوشتی در محل عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است
چهارشنبه 18 ارديبهشت 1398 - 17:17:57
آریا بانو -
تولید فرآورده‌های گوشتی در محل عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است
١٩١
٠
ایسنا / مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اجباری بودن استاندارد فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس، تاکید کرد که در صورت مشاهده تولید فرآورده‌های مذکور در واحدهای صنفی، برخورد قانونی می‌شود.
محمودرضا طاهر اظهار کرد: فراورده‌های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، ژامبون، انواع برگر و کباب لقمه مشمول مقررات استاندارد اجباری‌اند و تولید آن در محل‌های عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است؛ که در صورت مشاهده مطابق مقررات اقدام خواهد شد.
این مقام مسؤول ضمن هشدار به مصرف‌کنندگان در مورد خرید و مصرف اینگونه فرآورده‌ها، در خصوص اطلاع‌رسانی مکرر به واحدهای صنفی و عرضه ادامه داد: مراتب طی نامه‌ای به مراکز عرضه بزرگ و زنجیره‌ای در استان اطلاع‌رسانی و ابلاغ شده‌است.

http://www.banounews.ir/fa/News/156224/تولید-فرآورده‌های-گوشتی-در-محل-عرضه-و-واحدهای-صنفی-ممنوع-است
بستن   چاپ