آریا بانو
گوشفیل خانگی مخصوص ماه رمضان!
چهارشنبه 18 ارديبهشت 1398 - 22:35:48
آریا بانو -
گوشفیل خانگی مخصوص ماه رمضان!
١٨٨
٠
کوکپد / مواد لازم برای 6 نفر و بیشتر
2 پیمانه آرد
1/2 پیمانه ماست
1 عدد تخم مرغ
2 ق غ روغن (من جامد استفاده کردم)
1 ق چ بکینگ پودر
نوک ق چ وانیل
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
شهد:
1 پیمانه آب
1 پیمانه شکر
2 ق غ زعفران دم کرده
1 ق غ گلاب
1/2 ق چ آبلیمو یا 1/4 ق چ جوهر لیمو
مراحل1 ساعت
اول شهدمون رو آماده می‌کنیم تا خوب خنک شه. ابتدا آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر حل شود. وقتی شکر حل شد و شهد جوش اومد گلاب و زعفران دم کرده و آبلیمو یا جوهر لیمو رو اضافه می‌کنیم و میزاریم تا قوام بیاد و خاموش می‌کنیم حرارت رو تا خنک بشه.
نکته:👈وقتی شکر توی آب داره حل میشه اصلا هم نزنید با قاشق باعث میشه شهد از همون اول شکرک بزنه. غلظت شهد باید مثل عسل بشه تا بفهمیم قوام اومده.
حالا خمیر: ابتدا تخم مرغ و وانیل رو با چنگال زدم تا تخم مرغ از هم باز شد
بعد روغن اضافه می‌کنیم و کمی هم میزنیم. بعد هم ماست و بکینگ پودر اضافه می‌کنیم و یکم مخلوط می‌کنیم و در آخر آرد رو اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبه و خمیر نرم و لطیفی به دست میاد.2 پیمانه آرد کافی بود و اضافه نکردم اصلا.
خمیر رو روش یک پارچه تمیز انداختم و گذاشتم تو محیط حدود یه ساعت استراحت کرد.
بعد میز کارم رو آرد پاشی کردم و خمیر رو‌ با وردنه پهن کردم و قالب زدم. و تو روغن داغ سرخ کردم و بعد داخل شهد انداختم بعد یک دقیقه در آوردم و داخل صافی گذاشتم تا شهد اضافه ش خارج بشه.
نکته:👈خمیر باید داخل روغن شناور باشه تا خوب پف کند من از کوچکترین سایز ماهیتابه استفاده کردم و تا نصفه توش روغن ریختم. نوش جان 😋

http://www.banounews.ir/fa/News/156284/گوشفیل-خانگی-مخصوص-ماه-رمضان!
بستن   چاپ