آریا بانو
آیا استفاده از مایکروویو برای سلامت ما مضر است؟
پنجشنبه 19 ارديبهشت 1398 - 22:43:21
آریا بانو -
آیا استفاده از مایکروویو برای سلامت ما مضر است؟
٢٧٧
٠
دکتر همه / مطالعات بسیاری در این زمینه صورت گرفته است. نتایج نشان داده اند، در صورتیکه از این وسیله به درستی استفاده شود، ماده ی غذایی پخته شده در این وسیله از ویتامینها و مواد معدنی بیشتری برخوردار خواهد بود. در واقع مایکرو ویو یک وسیله ی مناسب برای حفظ ویتامین ها و مواد مغذی غذا در حین پخت است. البته در این میان خطراتی نیز وجود دارند. در صورتیکه ظرف استفاده شده در مایکرو ویو از نوع پلاستیک مناسب نباشد می تواند باعث بروز خطراتی برای سلامت شما باشد. اما اگر شما بدنبال حفظ مواد مغذی غذایتان حین پخت هستید، مایکرو ویو بی شک بهترین وسیله ی پخت هستید، مایکرو ویو بی شک بهترین وسیله پخت و پز برای شما می باشد. اگر ماده ی غذایی که درون مایکرو ویو می گذارید حاوی آب کمتری می باشد، ماده غذایی شما بصورت بخارپز در مایکرو ویو آماده می شود و در نتیجه مواد مغذی آن بیشتر حفظ خواهد شد.
البته هر زمانی که شما به پختن مواد غذایی مبادرت می­کنید، مقداری از مواد معذی موجود در غذایتان حین پخت و پز از بین می رود. متخصص تغذیه دکتر کاترین آدامز بر این باور است که هر چه روش پخت و پزی که انتخاب می کنید زمان کوتاه تری داشته باشد، روش بهتری برای طبخ غذا خواهد بود. زیرا هر چه مدت زمان قرار گرفتن ماده ی غذایی بر روی حرارت کمتر باشد، مواد مغذی کمتری از بین خوهد رفت. در واقع استفاده از مایکرو ویو از آنجاییکه از مدت زمان کوتاهتری برخوردار است بهترین گزینه می تواند باشد.
برای مثال پختن اسفناج بر روی شعله گاز باعث می شود تا بیش از 70 درصد فولیک اسید آن از بین برود. پختن آن در مایکرو ویو باعث می شود تا تمام فولیک اسید آن حفظ شود. و یا گریل کردن بیکن می تواند باعث ایجاد نیتروزامین در آن شود اما اگر این ماده غذایی در مایکرو ویو آماده شود از میزان کمتری از نیتروزامین برخوردار خواهد بود.
بجای آنکه سبزیجات خود را درون مقدار زیادی آب بپزید و تمام مواد غذایی آنرا از بین ببرید، کافیست آنرا در مقدار کمی آب در مایکرو ویو قرار دهیم و در مدت زمان کوتاهی ماده ی غذایی شما با تمام مواد مغذی آن آماده خواهد بود.

http://www.banounews.ir/fa/News/156509/آیا-استفاده-از-مایکروویو-برای-سلامت-ما-مضر-است؟
بستن   چاپ