آریا بانو
شیرینی ها/ لینزر کوکی؛ خوشمزه و شیک
شنبه 21 ارديبهشت 1398 - 11:00:22
آریا بانو -
شیرینی ها/ لینزر کوکی؛ خوشمزه و شیک
٧١
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
کرۀ نرم شده 250 گرم
شکر دانه ریز 180 گرم
وانیلین یک جهارم قاشق چایخوری
تخم‌مرغ 1 عدد درشت
آرد نول 450 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
مارمالاد توت فرنگی،آلبالو یا تمشک به میزان لازم
پودر شکر برای روی کوکی به میزان لازم
چطور بپزم:
کره، شکر و وانیلین را در کاسۀ همزن برقی بریزید و با همزن‌برقی بزنید تا رنگ کره روشن شود و مایۀ صاف و یکنواختی به دست آید.
آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید و به مایۀ فراهم کرده بیفزائید.
حالا خمیر به دست آمده را در کیسۀ نایلونی قرار دهید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و روی خمیر را با وردنۀ طرحدار نقش بیندازید.
اینک خمیر را با برشگر دلخواه‌تان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
آن‌گاه سینی را نیم ساعت در یخچال بگذارید.
در این میان فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کوکی‌ها را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، در فر بپزید.
همینکه کوکی‌ها خنک شدند، بین هر دو عدد مارمالاد بمالید و رویشان اندکی پودر شکر بپاشید.
اکنون لینزر کوکی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
این کوکی در ظرف دردار و در جای خنک تا بیش از یک هفته قابل نگهداری است.

http://www.banounews.ir/fa/News/156748/شیرینی-ها--لینزر-کوکی؛-خوشمزه-و-شیک
بستن   چاپ