آریا بانو
شیرینی ها/ کیکی برای تازه کارها
شنبه 21 ارديبهشت 1398 - 15:45:41
آریا بانو -
شیرینی ها/ کیکی برای تازه کارها
k ١.١
٢
ایران / در این مطلب با طرز تهیه کیک پنیری ساده آشنا می شوید.
چی لازم دارم:
آرد دو پیمانه(هر پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی)
شکر دانه ریز یک و یک سوم پیمانه
کره 100 گرم
پنیر خامه‌ای یک بسته 200 گرمی
تخم مرغ چهار عدد
آب لیمو ترش تازه یک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
چطور بپزم:
کره و پنیر را از قبل بیرون بیاورید تا نرم شده و به دمای محیط برسند. آرد را سه بار الک کنید و با بیکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و کنار بگذارید. کره نرم شده و پنیر خامه‌ای را یکی دو دقیقه بزنید تا مخلوط و یکدست شوند و سپس شکر را اضافه کنید و با دور تند هم زن خوب بزنید تا کاملاً سفید رنگ شود. این کار چند دقیقه طول می‌کشد. سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر تخم مرغ را یک یا دو دقیقه بزنید و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید تا رنگ مایع کاملاً روشن شود. سپس وانیل و آب لیمو ترش را اضافه کنید و در آخر آرد را در سه مرحله اضافه کنید و با دور کند همزن یا با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.(خمیر این کیک تقریباً سفت است) مواد را در قالب 23 سانتیمتری بریزید و در 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده قرار دهید. البته دمای فرها متفاوت است به همین دلیل بعد از 40 دقیقه و برای مطمئن شدن از پخت، با خلال دندان کیک را چک کنید.
نکته
نکته 1: به‌دلیل وجود کره در کیک باید آن را در دمای محیط و ظرف در بسته نگهداری کرده و زود مصرف کنید.
نکته 2:زیاد هم زدن کره و پنیر و شکر و بعد تخم مرغ‌ها در بافت کیک بسیار مؤثر است.
نکته 3: حتماً از شکر دانه ریز استفاده کنید یا شکر را با آسیاب چند پالس بزنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/156875/شیرینی-ها--کیکی-برای-تازه-کارها
بستن   چاپ