آریا بانو -
شنگ پلو یک غذای مفید بهاری
٥٤٩
٤
برترین ها / مواد لازم (5 نفر):
شنگ: نیم کیلوگرم
پیاز: یک عدد
گوشت قیمهای: نیم کیلوگرم
پودر زعفران: نوک قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1.
برنج را بشویید و همراه با اندکی نمک چند
ساعت بخیسانید.
2. شنگها را پاک و خرد کنید.
3. گوشت را قیمهای خرد کنید.
پیاز را
پوست کنده، و به شکل خلالی کنید. سپس پیازها را تا زمانی که تغییر رنگ دهند تفت دهید.
4. سپس زردچوبه و زعفران را بیفزایید.
5. تکههای گوشت را به همراه
پیاز داغ تا زمانی که تغییر رنگ دهند، تفت دهید.
6. بعد از آن، یک لیوان آب جوشیده شده را در تابه بریزید و در آن را قرار دهید.
7. بعد از این که گوشت پخت آن را کنار بگذارید.
8. یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا زمانی که آب جوش بیاید.
9.
برنج را با شنگی که قبلا خورد کرده بودید در آب جوش بریزید.
برنج را آبکشی کنید و درون قابلمه بریزید.
10.
روغن را به آن بیفزایید و نیم
ساعت به آن فرصت دهید تا دم بکشد.
11. پس از دم شدم میتواند غذایتان را با گوشت پخته میل کنید.