آریا بانو
سوپ و آش/ سوپ تره فرنگی با خامه
يکشنبه 22 ارديبهشت 1398 - 12:05:25
آریا بانو -
سوپ و آش/ سوپ تره فرنگی با خامه
١٩٠
٠
خراسان / مواد لازم
تره فرنگی شسته و خرد شده – 250 گرم
پیاز – نصف یک عدد
سیب زمینی خردشده - 220 گرم
آب سبزیجات – 500 میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
شیر – 120 میلی لیتر
روغن زیتون - به میزان لازم
خامه – به دلخواه
تهیه
کمی از تره فرنگی را کنار بگذارید. درصورت تمایل می توانید تره فرنگی و پیازرا با کمی روغن تفت دهید.
سپس پیازوتره فرنگی را با آب سبزیجات و شیر روی حرارت بگذارید تا بجوشد و سپس خامه را آرام به مواد اضافه کنید.( برای این کار کمی خامه هم دمای اتاق را در ظرف بریزید وچند قاشق ازمایه سوپ را به آن اضافه کنید وخوب هم بزنید، ، سپس مواد را به ظرف سوپ اضافه کنید .
اجازه دهید تا غذا جا بیفتد .
در ادامه سوپ را درغذاساز بریزید تا یکدست شود .
تره فرنگی و پیازی را که کنارگذاشته اید با کمی روغن زیتون تفت دهید وبا کمی خامه و سبزی روی سوپ را تزیین کنید .

http://www.banounews.ir/fa/News/157089/سوپ-و-آش--سوپ-تره-فرنگی--با-خامه
بستن   چاپ