آریا بانو
غذای اصلی/ تا دیر نشده خورش ریواس را امتحان کنید
يکشنبه 22 ارديبهشت 1398 - 13:13:02
آریا بانو -
غذای اصلی/ تا دیر نشده خورش ریواس را امتحان کنید
٢٣٩
٠
برترین ها / مواد لازم (4 نفر)
ریواس: یک کیلوگرم
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو گرم
پیاز: 2 عدد
شکر: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
نعنا تازه: 150 گرم
جعفری تازه: 250 گرم
طرز تهیه
1. پیاز‌ها را پوست بکنید و پس از اینکه شستید ریز کنید.
2. در یک قابلمه روغن بریزید و و پس از داغ شدن، پیاز را تا زمانی که طلایی رنگ شود در آن تفت دهید.
3. گوشت را بشویید، و آن را به صورت قیمه‌ای خورد کنید.
4. گوشت را به پیاز داغ ییفزایید و آن را تفت دهید.
5. بعد از این که رنگ گوشت عوض شد 2 تا 3 لیوان آب جوش به مواد قابلمه بیفزایید.
6. صبر کنید تا گوشت به طور کامل روی اجاق گاز بپزد.
7. ریواس‌ها را پوست بکنید و پس از این که آن‌ها را شستید آن‌ها را به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید.
8. نعنا و جعفری تازه را پاک خرد کنید.
9. در یک تابه مقداری روغن بریزید، سپس نعنا و جعفری خرد شده را در آن ریخته وتفت دهید.
10. پس از پخته شدن گوشت، نعنا و جعفری سرخ شده را به آن اضافه کنید و پس از 10 دقیقه حرارت دادن ریواس را به همراه نمک، شکر و فلفل به آن بیفزایید و ده دقیقه دیگر حرارت دهید.
نکات:
بعد از این که ریواس را اضافه کردید، اجازه ندهید زیاد بجوشد، چرا که ریواس سریع له می‌شود.
ریواس دارای طعمی ترش است، اگر این میزان ترشی شما را اذیت نمی‌کند می‌توانید در خورش شکر نریزید.
اگر میزان نعنای ریخته شده در خورش زیاد باشد، خورش را تلخ می‌کند.

http://www.banounews.ir/fa/News/157164/غذای-اصلی--تا-دیر-نشده-خورش-ریواس-را-امتحان-کنید
بستن   چاپ