آریا بانو
با خورش چغاله بادام تحولات بهار را بچشید!
يکشنبه 22 ارديبهشت 1398 - 16:12:20
آریا بانو -
با خورش چغاله بادام تحولات بهار را بچشید!
٥٦٠
٠
برترین ها / وقتی بهار می‌شود، این تنها طبیعت نیست که دچار دگرگونی و تغییر می‌شود، بلکه بدن ما نیز دچار تحولاتی خواهد شد. این تغییرات می‌تواند بر عملکرد اندام‌ها و اعضای بدن ما تاثیر بگذارد. این که رعایت یکسری نکات تغذیه‌ای می‌تواند به کنترل تغییرات جسمی و پیشگیری از اختلالات ناشی از آن کمک کند در اکثر طب‌های رایج سنتی مورد اشاره قرار گرفته است. از طرفی با ورود به فصل بهار، خوراکی‌های بهاری نیز وارد بازار می‌شوند. حال این که بدانید چگونه از این خوراکی‌ها برای طبخ غذا‌های خوشمزه استفاده کنید، کافی است با ما همراه باشید.
مواد لازم (4 نفر)
گوشت خورشی: 400 گرم
پیاز: یک عدد
چغاله بادام: 300 گرم
نعناع و جعفری خرد شده: مجموعا 300 گرم
نمک، فلفل و ادویه دلخواه: به مقدار دلخواه
آب: 4 لیوان
طرز تهیه:
1. بدون این که نمک را بیفزایید، پیاز‌ها را با کمی ادویه و زردچوبه تفت دهید.
2. بعد از کشیده شدن آب گوشت، جعفری و نعنای خرد شده را به آن‌ها بیفزایید و تا زمان تغییر رنگ سبزی‌ها آن‌ها را تفت دهید.
3. بعد از این که سبزی‌ها تغییر رنگ دادند، چغاله بادام‌هایی که قبلا آن‌ها را پاک کرده اید یا شسته اید به آن بیفزایید. به مدت چهار دقیقه در قابلمه را بگذارید.
4. برای این که چغاله بادام‌ها و گوشت کاملا پخته شوند، یک ساعت زمان لازم است.
5. پس از این که این مواد پخته شدند، باید نمک و آبغوره را بیفزایید و برای طعم دار شدن آن 15 دقیقه صبر کنید.
6. بعد از 15 دقیقه می‌توانید خورش را میل کنید.
نکات :
فرقی نمی‌کند از چه نوع گوشتی استفاده می‌کنید، در هر صورت روش پخت تغییری نمی‌کند.
نمک را همان ابتدا به غذا اضافه نکنید، چرا که باعث سفت شدن چغاله‌ها می‌شود.
اگر دوست داشتید به این غذا می‌توانید رب هم اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/157208/با-خورش-چغاله-بادام-تحولات-بهار-را-بچشید!
بستن   چاپ