آریا بانو -
غذای اصلی/ خورشت انار طبق دستوری شمالی های
هنرمند ٤٩٧
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
گوشت نیم کیلو
مغز گردو یک پیمانه
سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید)دو پیمانه
پیاز متوسط یک عدد
دانه انارنصف پیمانه
رب اناریک پیمانه
گلپر در صورت تمایل دو قاشق چایخوری
آبغوره دو قاشق مرباخوری
چطور بپزم:
ابتدا گوشت را به صورت قیمهای تکهتکه کرده و با کمی
پیاز سرخ کنید، سپس مغزگردو را چرخ کنید و با دانه انار و رب انار بجوشانید، آنگاه
سبزی را خرد و سرخ کرده و تمام مواد را با گردو مخلوط کنید، سپس گلپر، نمک، فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید و هم بزنید، به
روغن که افتاد این خورش انار آماده مصرف است، این خورش با
برنج هم بسیار خوشمزه میشود همچنین میتوانید از سیبزمینی سرخ کرده هم استفاده کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/157353/غذای-اصلی--خورشت-انار-طبق-دستوری-شمالی-های-هنرمند