آریا بانو
غذای اصلی/ دستور تهیه کوفته زرشک و زردآلو
دوشنبه 23 ارديبهشت 1398 - 01:20:48
آریا بانو -
غذای اصلی/ دستور تهیه کوفته زرشک و زردآلو
٥٣٦
٠
مجله آشپزی مثبت / چی لازم دارم:
زردآلو متوسط 3-4 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج پخته 1 پیمانه
لپه‎ نیم پز آسیاب شده 4 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ کامل 1 عدد
تخم مرغ (سفیده) 1 عدد
پیاز رنده شده 1 عدد
زرشک 2 قاشق سوپ خوری
گردو خردشده 2-3 قاشق سوپ خوری
سبزی معطر(ریحان و مرزه) 3 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ 2-3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی 3 قاشق سوپ خوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
1
زردآلوها را خرد کنید و داخل ظرف مناسبی بریزید. پیازداغ، زرشک شسته شده و گردوی خرد شده را هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه وسط کوفته ها آماده شود، سپس آن را کنار بگذارید.
2
در ظرف دیگری گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سبزی معطر، تخم مرغ کامل، سفیده تخم مرغ اضافه، لپه، برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.
3
مقداری از مخلوط گوشت را بردارید و آن را گود کنید، سپس مقداری از مخلوط زردآلو داخل آن بریزید. دستتان را آغشته به آب سرد کنید و به آرامی کوفته ها را گرد کنید. وزن تقریبی هر کوفته باید حدود 200 گرم شود.
4
در قابلمه مناسبی روغن و رب را کمی تفت دهید، سپس 3 لیوان آب اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و کوفته ها را به آرامی داخل قابلمه قرار دهید. دقت کنید که نباید درِ قابلمه را بگذارید چون کوفته ها بلافاصله ترک می خورند.
5
زمانی که یک طرف کوفته ها خودشان را گرفتند، به آرامی آن ها را بر گردانید و بگذارید طرف دیگرشان هم بپزد. اگر کوفته ها به آب بیشتری نیاز داشتند، کمی آب گرم اضافه کنید تا کاملا بپزند. صبر کنید تا کوفته ها آماده شوند و سس غلیظی حاصل شود.
6
کوفته ها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/157395/غذای-اصلی--دستور-تهیه-کوفته-زرشک-و-زردآلو
بستن   چاپ