آریا بانو
سوپ پیاز و سیب زمینی؛ مهمان جدید سفره افطار
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1398 - 12:36:50
آریا بانو -
سوپ پیاز و سیب زمینی؛ مهمان جدید سفره افطار
٣٣٤
١
آوای سلامتی / سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است , عطر , طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است .
مدت زمان طبخ : 45 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غذایی برای سوپ پیاز و سیب زمینی
کالری برای یک نفر : 80 کالری
چربی برای یک نفر : 1.70 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 15.50 گرم
چی لازم دارم:
1. روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری
2. سیب زمینی , نگینی خرد شده : 900 گرم
3. هویج , نگینی خرد شده : 1 عدد
4. پیاز , خلال شده : 2 عدد
5. سیر , له شده : 2 حبه
6. عصاره سبزیجات : 1 پیمانه
7. آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه
8. ماست ساده کم چرب : 225 میلی لیتر
9. گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
10. نمک : به میزان لازم
11. فلفل : به میزان لازم
12. گشنیز جهت تزیین : مقداری
13. خلال پوست پرتقال : مقداری
چطور بپزم:
1. روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت 5 دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .
2. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت 20 دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .
3. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .
4. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .
5. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .
6. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی :
این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .

http://www.banounews.ir/fa/News/158231/سوپ-پیاز-و-سیب-زمینی؛-مهمان-جدید-سفره-افطار
بستن   چاپ