آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه مرغ با بیسکوییت
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1398 - 12:37:02
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه مرغ با بیسکوییت
٧٣١
١
روزیاتو / چی لازم دارم: 6 قاشق غذاخوری کره
1 عدد پیاز خرد شده
نصف پیمانه آرد
3 پیمانه آب مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 پیمانه خامه چرب
2٫5 پیمانه مخلوط سبزیجات نیمه آماده
1 عدد مرغ کوچک پخته و خرد شده
2 رول خمیر آماده بیسکوئیت
چطور بپزم:
1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-کره را درون یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید.
3- پیاز را افزوده و 2 دقیقه تفت دهید تا کمی سبک شود.
4- آرد را بیفزائید و تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
5-در این مرحله باید آب مرغ را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا همه مواد به طور کامل به خرد یکدیگر بروند.
6- آب مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
7-پس از اینکه مایع یکدست شد، خامه را بیفزائید و زیر شعله را کم کنید تا به تدریج غلیظ شود.
8- مخلوط سبزیجات و مرغ خرد شده را بیفزائید.
9-سپس آن ها را درون یک پیرکس مستطیلی بریزید.
10-خمیرهای آماده بیسکوئیت را روی مواد بچینید و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود.
11- پس از خارج کردن از فر، چند دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/158236/غذای-اصلی--طرز-تهیه-مرغ-با-بیسکوییت
بستن   چاپ