آریا بانو -
k ٢.٧
١
آخرین خبر / مواد لازم:
ران مرغ: 3 عدد
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
کره: 2 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
برنج: 2 لیوان
نمک
رب فلفل یا پودرفلفل: 1 قاشق
غذاخوری
رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، ادویه پلویی: به میزان لازم
نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
نخود پخته (یا کنسروی): 1 لیوان (دلخواه)
پودربادام: 1/2 لیوان (دلخواه)
طرز تهیه:
در قابلمه نچسب
روغن و کره را ریخته و
پیاز خرد شده رو تفت بدهید، رب را اضافه و بعد کمی تفت دادن که بوی خامی رب گرفته شد
برنج رو که از قبل خیس کرده بودید (حدود نیم ساعت) را اضافه، نعنا و ادویه ها را ریخته و هم بزنید.
مرغ های از قبل سرخ و استخوان جدا شده رو در قابلمه ریخته و روش
برنج را اضافه کرده و به میزان لازم آب بریزید (1 بند انگشت آب روی
برنج باشد) و بزارید حدود 40 دقیقه رو حرارت متوسط تا پخته و دم بکشد. در این دستور از پودربادام هم استفاده شده است.