آریا بانو
افطاری/ املت خرما با کنجد خام
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1398 - 17:43:13
آریا بانو -
افطاری/ املت خرما با کنجد خام
١٦٧
٠
ستاره/ مواد لازم (برای ٤ نفر)
خرما ١٠عدد
تخم مرغ ٣عدد
زعفران دم کرده حدود ٢ قاشق غذاخورى
کنجد خام (بدون نمک) 1 قاشق غذاخورى پُر
دارچین ١/٤قاشق چایخورى
جوزهندى ١/٨قاشق چایخورى
کره براى سرخ کردن حدود 30 گرم
پسته نیمکوب براى تزیئن
زمان لازم برای تهیه املت 15 دقیقه
دستور پخت
پوست خرما را بگیرید و هسته‌ی آن را جدا کنید. سپس خرما‌ها را با دست به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید.
تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و کمی با چنگال بزنید.
خرما‌های تکه شده را با جوز هندى، دارچین، کنجد و زعفران به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
کره را در یک تابه نچسب بریزید تا ذوب و کمی داغ شود.
سپس مواد آماده شده‌ی املت را در تابه بریزید.
صبر کنید تا یک طرف املت سرخ شود.
سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
سپس آن را در یک بشقاب بگذارید و روی آن را با کمی پودر پسته تزئین کنید.
املت شما آماده شد ... نوش جان ...

http://www.banounews.ir/fa/News/158534/افطاری--املت-خرما-با-کنجد-خام
بستن   چاپ