آریا بانو
میز اردور/ سالاد کلم بروکلی سرشار از پتاسیم و کلسیم
شنبه 28 ارديبهشت 1398 - 15:10:22
آریا بانو -
میز اردور/ سالاد کلم بروکلی سرشار از پتاسیم و کلسیم
٣٨١
٠
خراسان / چی لازم دارم:
پیاز خلال شده – یک چهارم فنجان
کفیر– سه چهارم فنجان
سس مایونز – یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون – یک قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیمو – یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه – نصف قاشق چای خوری
نمک – به میزان لازم
سیرخردشده – یک تا 2 حبه
کلم بروکلی شسته و خرد شده – 450 گرم
کلم قرمز رشته ای آب پز با سرکه – نصف فنجان
بادام برشته و خردشده – نصف فنجان
چه جوری درست میشه:
در ظرف مناسبی پیاز ، سس مایونز، پوست لیمو، فلفل، نمک وسیر را خوب مخلوط کنید .گل های کلم که ریز خردشده را به همراه کفیر به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. با کلم قرمز و بادام خردشده روی سالاد را تزیین کنید .
خواص:
کلم بروکلی خام را می توان سه روز یا بیشتر در یخچال نگهداری کرد. به انواع کلم بروکلی، کلم بروکسل، کلم پیچ، گل کلم و کلم قمری که شکل ظاهری گل آن ها همانند چلیپا (صلیب) است، سبزیجات چلیپایی گفته می شود. این سبزی‌ها دارای ترکیبات ضد سرطان بسیار قوی است . مصرف گل کلم، کلم بروکلی و کلم بروکسل احتمال ابتلا به سرطان پروستات و خطر مرگ و میر و عود سرطان سینه را 22 تا 62 درصد کاهش می‌دهد .
کلم بروکلی علاوه بر ویتامین A ، املاحی مانند کلسیم و پتاسیم دارد و حاوی اسید فولیک و فیبر است .با داشتن ویتامین سی به جذب آهن کمک می کند و تفت دادن یا کمی پختن آن علاوه بر حفظ مواد از ایجاد بوی نامطبوع ناشی از آب پز کردن آن کم می کند . این سبزی برای مبتلایان به سنگ های ادراری و نقرس مناسب نیست .

http://www.banounews.ir/fa/News/159557/میز-اردور--سالاد-کلم-بروکلی-سرشار-از-پتاسیم-و-کلسیم
بستن   چاپ