آریا بانو
طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش
شنبه 28 ارديبهشت 1398 - 18:34:55
آریا بانو -
طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش 4
١٣
٠
ستاره / تیرامیسو یک دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه است. تهیه ترامیسو بسیار راحت است و به فر احتیاجی ندارد. در اکثر دستور‌های تهیه این دسر از بیسکویت پتی بور استقاده می‌شود. برای زیبا‌تر شدن این دسر می‌توانید از دو نوع بیسکویت ساده و شکلاتی استفاده کنید. در ادامه دو دستور تهیه متفاوت برای تیرامیسو با بیسکویت پتی بور گفته شده است که در یکی از آنها از شکلات تلخ استفاده می‌کنیم.
روش اول: تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و شکلات تلخ
مواد لازم (برای 6 نفر و بیشتر)
بیسکویت پتی بور 3 بسته
شیر 2 لیوان
شکر 1 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق
کره 50 گرم
خامه 4 قاشق غذاخوری
موز( دلخواه) 1 عدد
شکلات تلخ 50 گرم
آرد 2 قاشق غذاخوری
زمان لازم برای آماده شدن دسر حداقل 5 ساعت
دستور تهیه
آرد را الک کنید.
پودر کاکائو را الک کنید.
شیر و شکر را با هم در یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند.
سپس آرام آرام آرد و پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد حل شوند.
شکلات تلخ را همراه با کره و خامه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات‌ها آب شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
کف یک ظرف (ترجیحا پیرکس) یک پلاستیک فریزر پهن کنید.
یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید و روی آن یک لایه از سس شکلاتی که تهیه کردید، بریزید. سپس دوباره یک ردیف بیسکویت و سپس یک لایه موز حلقه شده بچینید.
این کار ادامه دهید تا بیسکویت‌ها تمام شوند و لایه‌ی آخر سس شکلاتی باشد.
در پایان روی آن را با شکلات رنده شده تزئین کنید.
ظرف را به مدت حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویت‌ها بروند.
سپس آن را از یخچال خارج کرده و به کمک پلاستیک آن را به ظرف مورد نظر برای پذیرایی منتقل کنید.
تیرامیسو با بیسکویت پتی بور آماده سرو است ... نوش جان ...
روش دوم: طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور
مواد لازم
خامه صبحانه 200 گرم
بیسکویت پتی بور دو بسته
پنیر ماسکارپونه یک بسته
پودر شکر 6 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری
شکلات تخته‌ای در صورت دلخواه برای تزیین به مقدار لازم
زمان لازم برای آماده شدن دسر 5 ساعت
دستور تهیه
خامه را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کنید و با نصف مقدار شکر (سه قاشق) آن را مخلوط کنید و با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد.
پنیر ماسکارپونه را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شوند. سپس خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شده و سس اصلی تیرامیسو آماده شود.
یک ظرف مستطیلی شکل را انتخاب کنید و کف آن یک پلاستیک فریزر پهن کنید.
کمی از سس تهیه شده در کف ظرف بریزید و سپس یک ردیف بیسکویت پتی بور روی آن بچینید و دوباره روی آن سس شکلاتی بریزید و خوب پخش کنید.
این کار ادامه دهید تا بیسکویت‌ها تمام شوند و لایه‌ی آخر سس شکلاتی باشد.
سپس باقی مانده پلاستیک را روی آن بکشید و ظرف را به مدت حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویت‌ها برود.
سپس آن را از یخچال خارج کنید و دسر را با کمک پلاستیک به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل کنید.
روی دسر را با شکلات تخته‌ای رنده شده تزئین کنید و در اندازه‌های دلخواه برش بزنید.
نوش جان ...
نکات پایانی!‌
می‌توانید به جای خامه صبحانه از خامه فرم گرفته شده آماده استفاده کنید.
دسر تیرامیسو هر چقدر بیشتر در یخچال بماند خوشمزه‌تر می‌شود.
گا‌ها از بسکویت لیدی فینگر به جای بیسکویت پتی بور هم استفاده می‌کنند.‌
می‌توانید قسمتی از سس دسر را ساده و قسمتی را کاکائویی درست کنید و روی دسر یک لایه سس سفید، بعد یک لایه بیسکویت و یک لایه سس شکلاتی بریزید تا دسر قشنگ‌تر شود.
اگر دوست داشتید،‌می‌توانید از بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی با هم استفاده کنید تا ترامیسوی شما زیباتر شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/159845/طرز-تهیه-تیرامیسو-با-بیسکویت-پتی-بور-به-2-روش
بستن   چاپ