آریا بانو
میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید
يکشنبه 29 ارديبهشت 1398 - 14:49:58
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٣٥٦
٠
آخرین خبر / مواد لازم
یک لیوان شیر پرچرب(برای خوشمزه تر شدن دسر ها معمولا شیر پرچرب بیشتر استفاده میشه)
خامه صبحانه یک عدد پاکت کوچیک (از خامه قنادی هم میشه استفاده کرد در صورتی که شکر کمتر استفاده بشه چون خامه قنادی خودش شیرینی زیادی داره)
شکر نصف لیوان
شکلات تخته ای به مقدار دلخواه
وانیل نوک ق چ
پودر ژلاتین یک ق غ
نصف لیوان آب سرد برای حل کردن ژلاتین
طرز تهیه :
شیر و خامه رو داخل یک قابلمه با هم مخلوط میکنیم(میگم قابلمه چون یه مرحله باید روی گاز بذارین) یه کوچولو هم میزنیم و بعد میذاریم روی گاز،شعله خیلیییی کم باشه چون شیر و خامه اصلا نباید بجوشه،بعد شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت کم هم میزنیم تا شکر محو بشه،بعد شکلات تخته ای رو هم اضافه و تا حدی که دوس داریم دسرمون شکلاتی بشه اضافه و هم میزنیم و از روی شعله گاز ورمیداریم و میذاریم سرد بشه،سرد که شد وانیل رو بهش اضافه میکنیم.
نصف لیوان آب سرد رو ، روی یک ق غ پودر ژلاتین میذاریم و 3 دقیقه صبر میکنیم،ژلاتین خودش حل میشه و مایع مانند میشه که در مرحله آخر به مواد دسرمون اضافه میکنیم و 12 میذاریم یخچال تا ببنده😊
میتونین بذارین فریزر ولی خیلی باید دقت کنین که یخ نزده و به محض اینکه یکم سفت شد بذارین یخچال.

http://www.banounews.ir/fa/News/160194/میزاردور--دسر-پاناکوتا-را-در-افطار-امتحان-کنید
بستن   چاپ