آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای
يکشنبه 29 ارديبهشت 1398 - 16:54:34
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای
٤٨٧
٠
سوران / چی لازم دارم :
سیر له شده دو حبه
پیاز نگینی خرد شده یک عدد
کره 25 گرم
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
ادویه مخصوص لازانیا یک قاشق چایخوری
آب گوجه‌فرنگی یک پیمانه
فلفل تند ریز خرد شده یک عدد
لازانیا یک بسته
گوشت چرخ کرده 200 گرم
موادسس لازانیا :
آرد سفید 1 قاشق غذا خوری سر پر
کره 25 گرم
نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم
شیر شیر یک لیوان
چطور بپزم:
لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف می ریزیم.
لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف می ریزیم. هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می کنیم، بعد ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را که از قبل آماده کردیم مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می کنیم و در ظرف می چینیم.
وقتی مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می پاشیم و در فری که از قبل با درجه 175 سانتی گراد گرم کرده ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم. کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود. در این لحظه غذا حاضر است. در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو می کنیم.
سیر، پیاز و کره را داخل تابه‌ای ریخته و پس از سبک شدن گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم و تفت می دهیم و سپس ادویه ها وبعد آب گوجه‌فرنگی، نمک را افزوده و می‌گذاریم تا سس جا بیفتد.
طرز تهیه سس سفید:
ابتدا آرد را کمی تفت دهید بدون روغن و کره و قبل از اینکه رنگش شروع به تیره شدن کند ، کره را به آن بیفزائید و مدام هم بزنید تا کره نسوزد و به خورد آرد برود . وقتی کره آب شد و رنگ آرد کمی برگشت ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود .
در این مرحله شیر را آرام آرام به ظرف اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مواد ته نگیرند .تا زمانی مواد را روی حرارت نگه دارید که مایه شما تبدیل به یک سس غلیظ شود .

http://www.banounews.ir/fa/News/160274/غذای-اصلی--طرز-تهیه-لازانیا-لوله-ای
بستن   چاپ