آریا بانو
میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید
يکشنبه 29 ارديبهشت 1398 - 21:30:48
آریا بانو -
میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید
٧٠
٠
پارسه گرد / این دیپ بادام هندی که می توان به آن پنیر بادام هندی هم گفت به شکل کیک آماده و سرو می شود.
چی لازم دارم:
بادام هندی 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
فلفل قرمز 1 عدد کوچک
پیاز 1 عدد کوچک
مخلوط پودر سیر و نمک 1 قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده 1 قاشق چای‌خوری
فلفل سفید 1 قاشق چای‌خوری
چه جوری درست میشه:
بادام هندی را حداقل 4 ساعت در آب خیس کنید، سپس آب آن را خالی کرده داخل مخلوط کن ریخته و خوب هم می زنیم تا مخلوط کرم مانند شود.
فلفل قرمز و پیاز را خرد و به ترکیب اضافه می‌کنیم.
زیره و فلفل سفید را هم اضافه و با مخلوط کن هم می‌زنیم.
یک الک کوچک به قطر 15 سانتی‌متر در نظر گرفته و داخل آن یک پارچه تنظیف بیندازید و مخلوط بادام هندی را داخل آن بریزید.
کیک پوره را به مدت 6 تا 12 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. هر زمان که دوست دارید ظرف را از یخچال در بیاورید،‌این بسته به نظر شماست که دوست دارید تا چه اندازه کیک سفت‌تر باشد. فراموش نکنید که آن را در دهانه یک کاسه قرار دهید که آب اضافی داخل آن یخچال نریزد.
اگر شما یک دیپ می خواهید که با سبزیجات میل کنید که همین الان هم آماده است اما اگر می خواهید پنیر بادام هندی داشته باشید بگذارید آبش برود و همانطور که شما دوست دارید سفت شود.
سپس با همان تنظیف کیک را خارج کرده و داخل بشقاب سرو برگردانید؛ به این صورت کیک، فرم خود را خفظ می‌کند.
برای رویه کیک بادام هندی می‌توانید 2 قاشق غذاخوری از مخلوط ادویه‌جات : (سیر، نمک، فلفل سیاه، تخم شوید، تخم گشنیز آسیاب شده) استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/160447/میز-اردور--با-کیک-سرد-بادام-هندی-سفره-افطار-را-دلپذیر-کنید
بستن   چاپ