آریا بانو
سحری/ گوشت قلقلی و بادمجان؛ اصیل و خوش طعم
يکشنبه 29 ارديبهشت 1398 - 23:27:24
آریا بانو -
سحری/ گوشت قلقلی و بادمجان؛ اصیل و خوش طعم
٨٥٩
٠
بیتوته / چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 250 گرم
هویج بزرگ 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
آردنخودچی 1 قاشق پر
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
سماق به مقدار لازم
رب گوجه 1 قاشق
آب 2 لیوان
بادمجان به مقدار لازم
گوجه 2 عدد
چطور بپزم:
ابتدا هویج و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید سپس آرد نخودچی و نمک و زردچوبه و فلفل و سماق را با هم ورز بدهید و قلقلی کنید و با شعله زیاد سرخ کنید زیاد سرخ نشود.
بعد از روغن خارج کنید و داخل همان تابه رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل بریزید و دو لیوان آب اضافه کنید.
وقتی به جوش آمد قلقلی ها را داخل آن بچینید و در ظرف را بگذارید نیم ساعت با شعله ملایم بپزید. اواخر پخت، بادمجان سرخ شده و گوجه را روی آن بچینید.
نکته:
به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده هم می توانید استفاده کنید.
می توانید بادمجان را در آن حذف کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/160488/سحری--گوشت-قلقلی-و-بادمجان؛-اصیل-و-خوش-طعم
بستن   چاپ