آریا بانو
طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان
دوشنبه 30 ارديبهشت 1398 - 10:45:52
آریا بانو -
طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان
مواد لازم برای کادایف فنجانی:
کادایف 500 گرم
کره 200 گرم
خامه به مقدار لازم
مغز گردو یا پودر پسته به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه شربت کادایف:
شکر 4 لیوان
آب 4 لیوان
لیمو 1-2 قطره

طرز تهیه شربت کادایف:
شکر و آب را با هم مخلوط کنید و اجازه بدهید بجوشد سپس 1-2 قطره لیمو را به آن به اضافه کنید. و اجازه بدهید تا شربت مقداری غلیظ شود.
طرز تهیه کادایف فنجانی:
کادایف را باز کنید و روی آن کره آب شده بریزید و هم بزنید. مقداری داخل فنجان فشار بدهید و روی آن گردو بریزید و دوباره کادایف بگذارید و فشار دهید و بعد آن را بیرون بیاورید تا شکلی زیبا به خود بگیرد.
آن ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و داخل فر در دمای 180 درجه قرار بدهید تا وقتی روی آن طلایی شد بیرون بیاورید.
و روی آن شربت سرد شده بریزید. این دسر باید خودش گرم باشد و شربت آن سرد. اجازه بدهید شربت به خورد کادایف برود و آن را از ظرف خارج کنید و روی آن یک قاشق خامه بگذارید و اگر دوست داشتید مغز گردو یا پودر پسته روی آن بریزید و تزیین کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/160640/طرز-تهیه-کادایف-فنجانی-مناسب-ماه-رمضان
بستن   چاپ