آریا بانو
خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید
چهارشنبه 1 خرداد 1398 - 20:40:00
آریا بانو -
خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید
٢٧٤
٠
سرآشپز پاپیون/ مواد اصلی
گوشت خورشتی 500 گرم
بادمجان 1 کیلوگرم
پیاز400 گرم
رب گوجه ‌فرنگی2 قاشق غذا خوری
آبغوره2 قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 80دقیقه
1
ابتدا بادمجانها را شسته و سپس پوست میگیریم و چاک کوچکی در آن ایجاد کرده با نمک و آب میجوشانیم و سپس دز آبکش قرار میدهیم تا تلخاب بادمجان کاملا گرفته شود
2
وقتی بادمجانها خشک شد آنها را در روغن سرخ میکنیم و در همان روغن باقی ماده پیازها را نگینی کرده و سرخ میکنیم و پس از آن گوشت را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم و پس از آن رب و ادویه را اضافه کرده و اب میریزیم تا گوشت کاملا بپزد
3
وقتی گوشت پخت بادمجانها و آبغوره را به آن اضافه میکنیم زیر شعله را کم میکنیم تا آب غذا کاملا کشیده شود و آن را با پلو سرو میکنیم.
سایر نکات خورش بادمجان
سعی کنید بعد از آبکش کردن بادمجان آن را کامل خشک کنید و بعد سرخ کنید تا روغن کمتری بگیرد
میتوانید از گوشت چرحکرده هم برای این غذا استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/162134/خورش-بادمجان-را-در-هوای-بهاری-میل-کنید
بستن   چاپ