آریا بانو
سوپ و آش/ آش گوشت بابلی
پنجشنبه 2 خرداد 1398 - 09:53:18
آریا بانو -
سوپ و آش/ آش گوشت بابلی
١٩
٠
کوکپد/ مواد لازم 4 نفر و بیشتر
300 گرم گوشت گوسفند (گردن)
250 گرم نخود
260 گرم گندم پوست کنده
50 گرم عدس
125 گرم برنج ترجیحا نیم دانه
1 کیلو پیاز
2 قاشق مرباخوری پودر دارچین
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مراحل2 ساعت
عدس، نخود، گندم، برنج همه رو جداگانه به مدت 10_12 ساعت خیسانده شود. بعد همه جداگانه پخته شود چون مدت هر کدوم فرق داره نمیشه با هم مخلوط کرد، وقتی همه این مواد پخت به غیر از برنج بزرگ بقیه رو میکس کنید یا با گوشت کوب یا چرخ گوشت کاملا له کنید
گوشت رو با مقداری فلفل و زردچوبه بپزید بعد پخت گوشت و استخوان را جدا کرده و گوشت رو ریش ریش کنید، پیاز رو خلالی خرد کرده و با نمک و فلفل و زردچوبه در روغن سرخ کنید و بعد تمام مواد + 2 قاشق مرباخوری دارچین و 3 لیتر آب رو به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم
از لحظه ای که مواد با هم مخلوط میشن تا زمانی که مثل حلیم کشدار بشه و جا بیافته مدام باید آش رو هم بزنید در عین حال که هم میزنید با کفگیر گاهی مواد رو بکشید تا کشدار بشه، بعد پخت با پیاز داغ تزیین کنید
این آش فوق العاده خوشمزه و مقوی هست و برای افطار بسیار مناسبه امیدوارم این آش رو درست کنید و ازش لذت ببرید کمی خستگی داره ولی به زحمتش میارزه
برای تزیین روی آش از پیاز داغ داخل آش کم کنید جداگانه پیاز سرخ کنید و به آن مقداری،نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه کرده بعد روی آش بدین
عدس قابل حذف هست، برنج نیم دانه خیلی خوبه چون پختش سریعتر و لعابش بیشتره، برنج باید مثل شله زرد پخته بشه

http://www.banounews.ir/fa/News/162243/سوپ-و-آش--آش-گوشت-بابلی
بستن   چاپ