آریا بانو
شیرینی ها/ کیک سیب دارچین
پنجشنبه 2 خرداد 1398 - 09:53:18
آریا بانو -
شیرینی ها/ کیک سیب دارچین
٣٢
٠
کوکپد/ کاش می شد عطرش رو حس کنید
مواد لازم 6 نفر و بیشتر
2 لیوان آرد الک شده
1 لیوان شکر
3 عدد سیب
1/3 لیوان روغن
50 گرم کره
1/2 لیوان ماست
3 عدد تخم مرغ
2 ق م بیکینگ پودر
نوک قاشق م وانیل
مقداری دارچین
مقداری پودر قند
مراحل 50 دقیقه
دو عدد سیب را پوست گرفته و مربعی خرد کنید.
روی سیب ها یک قاشق غذاخوری دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر بریزید و مخلوط کنید.
شکر، کره و روغن را با همزن کاملا مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه با همزن بزنید.
ماست را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
نصف مواد را کف قالب بریزید و سیب های مربعی را روی آن بگذارید سپس بقیه مواد را بریزید.
یک عدد سیب را با پوست نازک برش بزنید و روی کیک بچینید.
سپس دارچین و پودر شکر را روی آن الک کنید.
به مدت 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید. بعد از 40 دقیقه با خلال دندان کیک را چک کنید، اگر خمیر کیک به خلال دندان نچسبید کیک آماده است.
کیک را تا 10 دقیقه پس از پخت از فر خارج نکنید، تغییر دمای ناگهانی پف کیک را از بین میبرد
من از قالب گرد 20 سانتی استفاده کردم.

http://www.banounews.ir/fa/News/162244/شیرینی-ها--کیک-سیب-دارچین
بستن   چاپ