آریا بانو
افطاری/ پتاژ برنج؛ سوپی جدید با طعمی بی نظیر
جمعه 3 خرداد 1398 - 16:06:06
آریا بانو -
افطاری/ پتاژ برنج؛ سوپی جدید با طعمی بی نظیر
٤٥٣
٠
زندگی آنلاین / پتاژ در اصطلاح آشپزی به سوپ های غلیظ گفته میشود. پتاژ برنج با برنج، شیر و خامه تهیه میشود و طع ملایمی دارد.
چی لازم دارم:
نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم
خامه‏: 50 گرم
تخم مرغ (زرده): 3 عدد
شیر: 1 لیوان
آب: 3 لیوان
آرد برنج: 1/2 لیوان
کره: 50 گرم
چطور بپزم:
1. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.
2. پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.
3. زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
نکته: بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.

http://www.banounews.ir/fa/News/162706/افطاری--پتاژ-برنج؛-سوپی-جدید-با-طعمی-بی-نظیر
بستن   چاپ