آریا بانو
میز اردور/ نان تست فرانسوی یا همان فرنچ تست
يکشنبه 5 خرداد 1398 - 09:13:45
آریا بانو -
میز اردور/ نان تست فرانسوی یا همان فرنچ تست
٢٢
٠
سرآشپز پایپون/ مواد اصلی
شکر دانه ای50 گرم
دارچین (آسیاب شده)1 قاشق چای خوری
شیر1/2 فنجان
خامه‏ (پر چرب)1/4 فنجان
نمک کمی
تخم مرغ 4 عدد
کره 3 قاشق سوپ خوری
نان به ضخامت 2 سانتی متر (یک روز مانده)5 برش
چاشنی (پودر شکر، شربت افرا، توت، خامه زده شده، شکر و دارچین)به مقدار لازم
وانیل‏1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
زمان تهیه 15دقیقه
زمان پخت 15دقیقه
1
فر را با دمای 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. سینی را داخل فر قرار دهید. بهتر است فرنچ تست ها را دسته دسته درست کنید، این سینی هم برای این است که وقتی باقی نان ها می پزند، نان های پخته شده را گرم نگه دارید.
2
تخم مرغ، شیر، خامه،‌عصاره وانیل و کمی نمک را با هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
3
برش های نان را در یک ظرف بزرگ بچینید. اشکالی ندارد اگر روی هم بیفتند. مخلوط تخم مرغ را روی برش های نان بریزید سپس نان ها را جابجا کنید و برگردانید تا هر برشی کاملاً به مخلوط تخم مرغ آغشته شده باشد. برش ها را آنقدر جابجا کنید تا کل مخلوط را به خود جذب کنند.
4
1 قاشق سوپخوری کره را در یک تابه ی بزرگ روی حرارت متوسط رو به پایین آب کنید. برش ها را دسته دسته داخل تابه قرار دهید و هر طرف را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شوند و کاملاً پخته شوند.
5
فرنچ تست ها را به فر گرم شده منتقل کنید و در عین حال برش های باقیمانده را سرخ کنید. در صورت نیاز برای هر دسته کره اضافه کنید.
6
برای سرو کردن فرنچ تست های گرم را داخل بشقاب قرار دهید و چاشنی مورد علاقه را روی آن بریزید.
7
شکر و دارچین را مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب شوند.
سایر نکات نان تست فرانسوی(فرنچ تست)
نان تازه اصلاً برای درست کردن فرنچ تست مناسب نیست. خرد و له می شود و حالت خمیری پیدا می کند. نان مانده از نان تازه خشک تر است و به راحتی مخلوط تخم مرغ و شیر را به خود جذب می کند
درست همانطور که نان تازه خرد و خمیر می شود، نان نازک برش خورده هم همینطور است. سعی کنید برش های نان 1 تا 2 سانتی متر ضخامت داشته باشند.

http://www.banounews.ir/fa/News/163434/میز-اردور--نان-تست-فرانسوی-یا-همان-فرنچ-تست
بستن   چاپ