آریا بانو
میز اردور/ حلوای شیر؛ لطیف و خوشمزه
يکشنبه 5 خرداد 1398 - 19:50:31
آریا بانو -
میز اردور/ حلوای شیر؛ لطیف و خوشمزه
٧٢٥
١
روزنامه شهروند / حلوای شیر یکی از انواع حلوا‌های خوشمزه است که طرز تهیه آن را به صورت مرحله‌به‌مرحله به شما عزیزان آموزش می‌دهیم. حلوا را می‌توان به شیوه‌های مختلف نظیر حلوای آرد و حلوای هویج طبخ کرد.
چی لازم دارم:
آرد برنج نصف پیمانه
گلاب نصف پیمانه
شیر یک‌لیتر
شکر ٢ پیمانه
نشاسته یک پیمانه
آب ٤ پیمانه
چطور بپزم:
نشاسته را در ٤ پیمانه آب سرد حل می‌کنیم و آن را از صافی می‌گذرانیم، سپس آرد برنج را در شیر حل کرده و آن را هم از صافی رد می‌کنیم (توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد). سپس شکر و نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را با هم مخلوط می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم‌می‌گذاریم.
دقت داشته باشید برای آن که مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این کار را آن‌قدر ادامه می‌دهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد، یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود. این حلوا را اغلب شیرازی‌ها در ماه مبارک رمضان درست می‌کنند.

http://www.banounews.ir/fa/News/163768/میز-اردور--حلوای-شیر؛-لطیف-و-خوشمزه
بستن   چاپ