آریا بانو -
میز اردور/ برای استیک ادویه خانگی درست کنید
١٣٣
٠
ایران کوک / برای طعمدار کردن استیک در نقاط مختلف جهان از ادویههای مختلفی استفاده میشود. نمک، انواع فلفل، تخم سبزیجات،
پوست لیمو یا پرتقال، سیر، پیاز، لیمو ترش، جعفری و پیازچه همه از موادی هستند که گاه به عنوان ادویه استیک استفاده میشوند. ادویه استیکی که در اینجا معرفی میکنیم ترکیبی است که معمولاً به نام ادویه مونترئال شناخته میشود و یکی از معروف ترین و رایجترین انواع ادویه استیک است. برای تهیه استیک کافی است ادویه را با کمی
روغن زیتون یا سس سویا و یا مقداری از هر دو مخلوط کنید و خوب روی استیک بمالید. سپس استیک را حدود نیم
ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا خوب طعم ادویه به خوردش برود و بعد آن را
کباب کنید. این ادویه برای تهیه
کباب استیک و
سیب زمینی عالی است.
چی لازم دارم:
پودر فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه 2 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
پودر
پیاز 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
تخم شوید 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز پرک 1 قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
ابتدا، تخم گشنیز و تخم شوید را آسیاب کنید. اگر به جای پودر فلفل سیاه دانه فلفل استفاده میکنید آن را هم همراه با تخم گشنیز و شوید آسیاب کنید.
سپس همه مواد را داخل هاون بریزید و خوب بکوبید و با هم مخلوط کنید. ادویه استیک خانگی شما آماده است. آن را در ظرف شیشهای در بسته نگهداری کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/163969/میز-اردور--برای-استیک-ادویه-خانگی-درست-کنید