آریا بانو
خوراکی‌هایی که بیشترین نمک را به سبد غذایی ایرانی‌ها وارد می‌کنند
سه شنبه 7 خرداد 1398 - 15:39:49
آریا بانو -
خوراکی‌هایی که بیشترین نمک را به سبد غذایی ایرانی‌ها وارد می‌کنند
٢٦٢
٠
باشگاه خبرنگاران / هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور به مناسبت پویش ملی کنترل فشار خون در کشور اعلام کرد: مطالعات انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در خصوص عوامل غذایی موثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمک نشان می‌دهد نان، پنیر و دوغ بیشترین سهم در دریافت نمک نهفته از طریق مواد غذایی را در سبد غذایی ایرانی‌ها دارند.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور افزود: حدود 53 درصد از نمک دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانی‌ها از طریق نمک افزوده شده به غذا و 12.5 درصد از طریق نان، 5.3 درصد از طریق پنیر و 4.7 درصد از طریق دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در کشور می‌شود.
حسینی در پایان گفت: با توجه به آنکه سرانه مصرف نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از 2 برابر مقدار توصیه شده توسط مراجع علمی بین‌المللی است به منظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه می‌شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمکدان در منزل پرهیز شود و حتی الامکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/164568/خوراکی‌هایی-که-بیشترین-نمک-را-به-سبد-غذایی-ایرانی‌ها-وارد-می‌کنند
بستن   چاپ