آریا بانو
سحری/ کباب کوبیده خانگی بدون دود در فر
سه شنبه 7 خرداد 1398 - 21:24:26
آریا بانو -
سحری/ کباب کوبیده خانگی بدون دود در فر
٤٥
٠
کوکری / کباب کوبیده در فر که به دلیل کمبود امکاناتی مثل منقل در آپارتمان این کباب کوبیده رو داخل فر رو تهیه کردم
چی لازم دارم:
گوشت پرچرب نیم کیلو نصف گوسفند نصف گوساله چرخ کرده
پیاز سفید یک عدد ساطوری رنده شده
مارچوبه دوازده شاخه آب پز شده
نمک ، گوجه ، کره ، ریحون و سماق برای تزئین
چطور بپزم:
نکته ای که این اواخر من کشف کردم این هست که اگه به گوشت کباب منقلی نمک بزنیم برای سیخ زنی مناسب بهتر هست ، نمک آب گوشت رو می کشه و منعقد می کنه و مایه کباب خودش رو بهتر می گیره ولی برای این مدل کباب به نظر من نمک نزنید کاملا بهتر هست فقط پیاز رنده شده در این مرحله و چنگی بزنید و ورزی بدید.
برای سیخ از مارچوپه آبپز استفاده می کنم چون قابل خوردن هست و در نهایت شستن هم نمی خواد کمبود نمک رو در این مرحله باید جبران کرد سطح کباب رو به طور سخاوتمندانه ای نمک بزنید نمک روی کباب رو کریسپی می کنه
برویلر (حرارت از بالا) رو روشن کنید و روی درجه ماکزیمم اون تنظیم کنید بلکه هم بیشتر اگه راه داد.
می خوایم اثر منقل که حرارت یکجانبه هست رو شبیه سازی کنیم.
سینی رو هم به نزدیک ترین فاصله از برویلر (حرارت از بالا) بذارید و کباب ها رو زیر اون قرار بدید و مثل کباب کلاسیک هر از چند گاهی از این رو به این رو کنید.
در پایان یک تکه سخاوتمندانه کره روش گذاشتم و این منظره رو به وجود آوردم.
عجب دستور هیجان انگیزی اما این فر با حرارت خیلی‌ بالا هم مصیبتیه ، اگه گوشت بره ندارید گوشت گاو پر چرب 30-70 بخرید و استفاده کنید.
شاید درست کنید و خشک بشه یعنی روی کباب برشته و توش خشک بشه لذا احتملا گوشت شما کم چرب بوده و کره مالی هم نکردید.
کبابی خوشمزه و عالی که بدون دستگاه کباب پز و با فر بدون هیچ تجهیزات رستوران خاصی یک کباب خانگی در حد رستورانی پختیم ، نوش جان.

http://www.banounews.ir/fa/News/164758/سحری--کباب-کوبیده-خانگی-بدون-دود-در-فر
بستن   چاپ