آریا بانو
نوشیدنی ها/ شیر چایی؛ هم سردش می چسبه هم گرمش!
چهارشنبه 8 خرداد 1398 - 10:41:10
آریا بانو -
نوشیدنی ها/ شیر چایی؛ هم سردش می چسبه هم گرمش!
٨٧
٠
دونفره / چی لازم دارم:
شیر شیر 2 لیوان
شکر 2 قاشق چایخوری
دانه هل 4 عدد
میخک 4 عدد
چوب دارچین 1 عدد
چایی خشک ا قا شق سوپخوری
چه جوری درست میشه:
شیر رو در قابلمه ی مناسب بریزید. سعی کنید از شیر محلی استفاده کنید، به خصوص در ماه رمضان بهتره که تا جای ممکن از مواد غذایی که نگهدارنده دارن استفاده نکنید.
دونه های هل رو با چاقو برش بزنید و دونه های سیاه داخل هل رو به همراه پوست سبزش داخل قابلمه بندازید.
یک دونه ستاره انیس هم به قابلمه اضافه میکنیم. ستاره انیس یا بادیان رومی یک ادویه معطر هست که اون رو از عطاری ها می تونید تهیه کنید، در صورتی که بهش دسترسی نداشتید می تونید حذفش کنید.
یک دونه چوب دارچین هم تو قابلمه ی شیر میندازیم.
یک قاشق سوپ خوری چایی خشک اضافه میکنیم.
من 4 تا دونه میخک هم به شیر ها اضافه کردم. شما می تونید هر کدوم از ادویه هایی رو که دوست نداشتید حذف کنید ولی بهتون پیشنهاد میکنم یک بار با همه ی این ادویه ها اون رو امتحان کنید.
حالا قابلمه رو روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد، بعد از جوش اومدن شعله رو کم می کنیم و اجازه میدیم یک ربع با حرارت خیلی کم بجوشه.
بعد از یک ربع قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم و شکر رو اضافه میکنیم. می تونید به جای شکر، عسل اضافه کنید.
هم میزنیم و در قابلمه رو میذاریم. اجازه میدیم یک ربع شیرچایی بمونه تا ادویه ها عصارشون رو بهش بدن.
شیرچایی رو داخل صافی میریزیم و کمی با پشت قاشق ادویه ها رو فشار میدیم تا طعمشون رو به شیرچایی بدن.
این نوشیدنی خوشمزه و معطر رو هم به صورت گرم و هم به صورت سرد می تونید نوش جان کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/164880/نوشیدنی-ها--شیر-چایی؛-هم-سردش-می-چسبه-هم-گرمش!
بستن   چاپ