آریا بانو
میز اردور/ شیربرنج میوه ای بدون شیر
چهارشنبه 8 خرداد 1398 - 18:23:06
آریا بانو -
میز اردور/ شیربرنج میوه ای بدون شیر
١٣٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
سیب ................... 3 عدد
برنج خُرد ..............1 لیوان
نشاسته ................1 فنجان قهوه‌خوری
شکر .................... 2 لیوان
آب پرتقال تازه ....... 3 پرتقال
قیصی .................. 50 گرم
کشمش ................. 50 گرم
آب ....................... 10 لیوان
پودر دارچین .......... به مقدار لازم
مغز فندق .............. به مقدار دلخواه(خرد شده)
چطوری درست کنم:
سیب ها را شسته، پوست می‌کنیم و در ظرف مناسبی رنده می‌کنیم. سیب‌های رنده شده را به همراه برنج ِخُردِ شسته شده در قابلمه‌ای ریخته، آب را اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می‌دهیم تا برنج نرم شود سپس کشمش و قیصی خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم همه‌ی مواد با هم بپزد تا برنج کاملا نرم شود. نشاسته را در مقدار کمی آب سرد حل کرده و به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم سپس شکر و آبِ 3 عدد پرتقال تازه را اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم همه‌ی مواد به آرامی با هم بپزد و غلیظ شود سپس آن را در ظرف‌های مورد نظر کشیده و روی آن را با پودر دارچین و مغز فندق خرد شده تزیین کرده و بعد از این که کاملا خنک شد، سرو می‌کنیم.
شیرینانه‌ی 1: می‌توانیم از مقدار کم‌‌تری شکر استفاده کنیم.
شیرینانه‌ی 2: برای گرفتن طعم ترشی نشاسته، آن را از قبل در آب سرد خیس می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ته‌نشین شود سپس به آرامی آب روی نشاسته را خالی می‌کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/165140/میز-اردور--شیربرنج-میوه-ای-بدون-شیر
بستن   چاپ