آریا بانو
دستور تهیه کیک عسلی روسی
پنجشنبه 9 خرداد 1398 - 14:42:32
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٢٢٠
٠
آخرین خبر / در این ویدئو با طرز تهیه کیکی جدید آشنا می شوید:
مرحله اول :
4پ آرد و3ق غ پودرکاکائو را الک وباهم مخلوط کنید.داخل قابلمه 100گرم کره راروی حرارت ذوب و3ق غ عسل و1ق چ جوش شیرین رااضافه،هم زده تا مثل تصویر کف کنه.ازروحرارت بردارید.
4عددتخم مرغ راداخل ظرفی شکسته و1پ پودرشکرو اضافه،خوب هم بزنیدومایه کره ای را آروم اضافه وخوب مخلوط کنید.آردرادر3مرحله اضافه وباقاشق همزده تاخمیری شود.خمیر نهایی چسبنده ست.روی سطح کار کمی آردبپاشیدوخمیرومنتقل کرده وبشکل لوله دربیاریدوبه12الی14قسمت مساوی تقسیم کنید.چونه کنیدوباوردنه به قطر 1الی2میل بازکنیدومثل عکس تابزنید(اینکاربرای راحت منتقل کردن خمیره که پاره نشه)ومنتقل کنیدروی سینی فرکه کاغذ روغنی گذاشتیدوبایک کاتر یابشقاب باقطر 18سانت برش دهید وباچنگال سوراخ سوراخ کنید (اضافه های خمیررادورنریزیدهمه روبزاریدرویک کاغذروغنی بعدا لازمش داریم)، داخل فرازقبل گرم شده بادمای180درجه سانتیگرادبه مدت 3الی4دقیقه بپزید(بیشتر ازاین تایم نشه چون نونها خشک میشن) هر14عددنون روبه این شکل آماده کنیدوسلفون بپیچیدوبزاریدکنار
مرحله دوم :
1پ پودرشکر،2ق غ آردسفید،2ق غ نشاسته ذرت،2و1/2پ شیر راباهم مخلوط تایکدست شه1عددتخم مرغ رواضافه،روی حرارت مدام هم زده تابه غلظت فرنی برسه.درآخر1ق م وانیل رااضافه،ازروحرارت بردارید.به یک ظرف دیگرمنتقل وسلفون بکشیدطوری که سلفون باسطح کرم تماس داشته باشه،بزاریدکنارتا خنک شه.داخل کاسه ای300گرم کره راباهمزن برقی بزنیدتاپفکی شه وکرم خنک شده را کم کم اضافه وباهمزن بزنیدتا فرم بگیره (کرم بایدخنک باشه وگرنه موقع اضافه کردن به کره میبره)
روی ظرف سروکمی ازکرم رابریزیدویکی از نونها راروش بزارید بچسبه به سطح ظرف وموقع کار سر نخوره.وحالا تمام لایه ها را کرم بزنیدوروی هم بزارید.لایه آخر واطراف کیک روباکرم کاور کنید.حالا اون اضافه های نون روکه گفتم لازم داریم داخل فر باهمون درجه وتایم بپزیدوآسیاب کنیدپودرشه واطراف کیک راباهاش کاور کنید و کیک رو بزارید یخچال تا کرم کمی خودشو بگیره و سفت شه.
برگرفته از آشپزی خوب

http://www.banounews.ir/fa/News/165426/دستور-تهیه-کیک-عسلی-روسی
بستن   چاپ