آریا بانو
دستور تهیه حلوای مسقطی
پنجشنبه 9 خرداد 1398 - 18:49:27
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٢٨٣
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
اب ٦ پیمانه. گلاب ١ پیمانه
شکر ٣ پیمانه.
نشاسته گل ١ پیمانه
روغن مایع ١/٣ پیمانه
زعفران ١/٢ ق چایخوری
جوهرلیمو ١/٤ ق چ
دستور تهیه:
٤ پیمانه اب +١پیمانه گلاب +شکروجوهرلیموراباهم مخلوط کنین وروی حرارت بذارین تاشکرحل بشه.
٢پیمانه ازاب روبانشاسته مخلوط کرده وصبرکنین تانشاسته دراب حل بشه ،سپس به مخلوط ابوشکرروی حرارت اضافه کرده وبعدزعفران رااضافه کنین ودرنهایت روغن رااضافه کنین.
موادروروی حرارت ملایم مرتب هم بزنین تاحسابی غلیظ بشه.
پخت حلوامسقطی طولانیست ،بایدنشاسته پخته بشه ،بطوری که طعم نشاسته معلوم نباشه ،هرچه زمان پخت این حلواطولانیترباشه نتیجه ی پخت بهترمیشه معمولا ٣ ساعت زمان ویابیشتربرای پخت این حلوازمان لازمه.
جوهرلیموروحذف نکنین چون هم باعث شفاف شدن مسقطی میشه وهم مانع ازشکرک زدن میشه.
بعدازاینکه پخت کامل شدمیتونین مقداری خلال بادام (بوداده) به مسقطی اضافه کنین وهم اینکه ازهرمغزی میتونین برای داخل مسقطی استفاده کنین ،الیته مغزهاروبعدازپخت اضافه کنین تاتغییری تورنگ مسقطی نده.
بعدازپخت موادداغ روداخل ظرف استیل بریزین ،وبذارین ٤ تا٥ ساعت خوب خنک بشه ،نیازی به چرب کردن نیست ،راحت ازقالب جدامیشه.
بعدازخنک شدن مسقطی روروی سلفون ویانایلون برگردونین .وبصورت لوزی ویامربع برش بزنین .
من مغزهاروروی مسقطی ریختم وبعدبرش زدم .(کنجد، پسته، بادام و گردو خرد شده)
برگرفته از آشپزی خوب.

http://www.banounews.ir/fa/News/165525/دستور-تهیه-حلوای-مسقطی
بستن   چاپ