آریا بانو
نان انگلیسی بیگل با خاصیت سیر کنندگی بالا!
جمعه 10 خرداد 1398 - 13:52:30
آریا بانو -
نان انگلیسی بیگل با خاصیت سیر کنندگی بالا! 3
٣٤٨
١
آخرین خبر / مهمترین ویژگی این بیگل کیتویی سیرکنندگی فراوون و مغذی بودنشه. چرا!؟ چون اینجانب پودر پروتئین اضافه کردم به این گردالی ها😍☄️ سحری یه دونه ازینا بخور، قشنگ تا 6-7 ساعت سیر می مونی.
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیق
تعداد سروینگ: 6 بیگل
کالری یک بیگل: 350 کالری
ماکرو هر بیگل: کرهیدارتِ کل: 7 گرم✨ نت کربهیدرات: 3.5 گرم✨ چربی: 26 گرم✨ پروتئین: 26 گرم
.✏️مواد لازم:
آرد بادام 168 گرم
پودر پروتئین وِی ساده (بدون شکر و‌کرب): 45 گرم
📌نکته: اگر نخواستین از پودر پروتئین استفاده کنید، مقدار آرد را به 198 گرم افزایش بدین. در این صورت ماکروها: نت کرب: تغییر ناچیزه✨ چربی:9.5 گرم✨ پروتئین: 20.5 گرم
بیکینگ پودر: 1 ق غذا خوری (10 گرم)
زانتان اختیاری: یک دوم ق غذا خوری (7گرم)
جایگزین زانتان:
ترکیب دانه چیا+ تخم کتان: 7گرم
یا ژلاتین: 14 گرم
تخم مرغ: یک عدد
پنیر ماتزارلا: 2/5 پیمانه (280 گرم)
پنیر خامه ای: 28 گرم
مخلوطی از دانه های مورد علاقه تون مثل کنجد، به عنوان پوشش روی بیگل ها.
مراحل تهیه: .
✅ اندازه ی مواد را دقیق رعایت کنید تا بیگل هاتون بهترین بافت را داشته باشن..
♨️ حرارت فر را روی 400 درجه فارنهایت و 204.5 درجه سانتگراد بگذارید..
1️⃣ تمام مواد خشک (چهار ماده ی اول لیست) را در یک کاسه بزرگ کامل میکس کنید..
2️⃣ مواد خشک را کنار بگذارید. و در یک کاسه ی کوچکتر، ماتزارلا و پنیر خامه ای را بریزید. و در سه مرحله مجزا، سی ث در ماکرویو بگذارید. در هر مرحله، پس از خروج از ماکرویو، مخلوط را با چنگال ورز بدین. بافت این ترکیب، بعد از سه مرحله باید یکدست و خمیری باشد..
3️⃣ در فواصل مایکروویو کردن، یک عدد تخم مرغ را با چنگال کامل هم بزنید و داخل مواد خشک بریزید و سپس مخلوط پنیرها را هم بهش اضافه کنید (❌ بسیار مهمه که خمیر پنیرها، همچنان داغ باشن♨️)
4️⃣ با دست بیفتین به جون مایع بیگل ها و‌خمیر آماده شده را به 6 دایره مساوی تقسیم کرده و هم می تونید از سینیِ مخصوص بیگل برای ایجاد سوراخ استفاده کنید و یا دستی، وسط دایره را سوراخ ایجاد کنید.
5️⃣ دانه های مورد علاقتون را روی بیگل ها بپاشین

http://www.banounews.ir/fa/News/165681/نان-انگلیسی-بیگل-با-خاصیت-سیر-کنندگی-بالا!
بستن   چاپ