آریا بانو
غذای اصلی/ پیراشکی نعلی گوشت در فر منزل
شنبه 11 خرداد 1398 - 10:10:33
آریا بانو -
غذای اصلی/ پیراشکی نعلی گوشت در فر منزل
٢٣٠
٠
آشپزخانه ها / پیراشکی نعلی که پیراشکی گوشت چرخ کرده هست به صورت نعل اسب مدل دادیم و شامل طرز تهیه خمیر پیراشکی در منزل با فر خواهد بود و خیلی خوشگل و خوشمزه خواهد بود.
چی لازم دارم:
مواد لازم برای خمیر :
آرد چهار پیمانه
ماست یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
مواد لازم برای مایه ی میانی :
گوشت چرخ کرده 250 گرم
سیب زمینی 2 عدد متوسط
پیاز 2 عدد متوسط
فلفل دلمه 1عدد نسبتا بزرگ
خیار شور300گرم
گوجه فرنگی 2عدد متوسط
پنیر پیتزا 200گرم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
پودر فلفل سیاه و زرد چوبه و ادویه به مقدار دلخواه
نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای روی پیراشکی :
زعفران دم کرده 3 الی 4 قاشق
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
کنجد به مقدار لازم
چطور بپزم: طرز تهیه خمیر:
اول از همه بگم گه از این مقدار خمیر 24 تا پیراشکی بدست میاد اگه کمتر دوس دارین به میزان لازم میتونین خمیر رو نصف کنین مثلا برای دو لیوان آرد ، نصف لیوان ماست ، یک چهارم روغن و نصف قاشق از بکینگ پودر و نمک استفاده کنین.
این مقدار به خودتون بستگی داره
پس شروع میکنیم به درس کردن خمیر ، آرد رو تو یه ظرف میریزیم و وسطش یه فضای خالی درس میکنیم و مواد رو به این ترتیب اضافه میکنیم ، اول ماست
بعد روغن ، بکینگ پودر و نمک
مواد رو خوب بهم میزنیم تا یک خمیر یک دستی بدست بیا و بدست نچسبه ( اگه احساس کردین خمیرتون خیلی شله یک الی دوقاشق آرد اضافی بهش اضافه کنین) واسه من که آرد اضافی لازم نشد ولی محض احتیاط گفتم حالا این خمیری رو که ورز دادین و بدست نچسبید و خمیر ایده آلی شد به مدت یک ساعت تو یه جای نسبتا گرم قرار میدیم تا ور بیاد یادتون نره که باید روی خمیر روبپوشونین با یه پارچه یا حالا هرچی دم دسته
اینم خمیر من البته شاید زیاد اینجا ور اومدنش زیاد محسوس نباشه ولی قشنگ ور اومده بود.
حالا این خمیر رو به چهار قسمت مساوی تقسم میکنیم (اگه خمیرتون نصف این مواد بود به دوقسمت تقسیم کنید) لازم بذکر است که دراین مرحله فر رو با 180درجه سانتی گراد روشن میکنیم
یک قسمت از خمیر رو برمیدارم و روی یک سینی پهن میکنیم و طوری پهن میکنیم که نه خیلی نازک باشه نه خیلی کلفت فکر کنم باید ضخامتش حدود نیم سانت باشه بعد دایره رو به شش قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
حالا از مواد میانی حدود یه قاشق غذاخوری روی خمیر میریزیم.
حالا خمیر رو رول میکنیم که به این شکل در میاد.
با بقیه خمیر هم این کارو میکنیم و بقیه قسمتای خمیرمون به همین شکل پهن میکنیم و به شش قسمت تقسیم کرده و این جوری شکل میدیم.
بعد این پیراشکیای خوشگل رو تو سینی فر که قبلا چرب کردیم میچینیم طوری فرم میدیم یه کم شکل نعل بشه.
یک زرده تخم مرغ و با کمی رعفرون دم کرده دو یک قاشق روغن مایع مخلوط میکنیم
با یک برس این رویه روی پیراشکیا میمالیم و بعد کنجد سیاه و کنجد معمولی روش میریزیم (میتونین طوری بریزین که روی سینی نریزه ولی من اونایی که رو سینی میریزن خیلی دوس دارم زیاد اهمیت نمیدم که رو سینی ریخته ) بعد میزاریمشون تو فر
قبل از رفتن به فر
بعد از حدود 50 دقیقه تو فر بودن من 5 دقیقه هم گریل رو روشن کردم روش طلایی شه
الان دیگه پیراشکی های خوشگلمون آماده خوردن شده فقط حدود 5 دقیقه صبر کنین بعد از سینی جدا کنین
و اما مرحله اصلی داستان
فقط یه سوال : خمیرش که مایع خمیر نداره سفت نمیشه ، منظورم اینه که به پوکی و خوبی مایع خمیر دارا میشه؟ آخه دنبال یه خمیری می گردم که خشک نباشه ولی به اندازه ی مایع خمیر هم پف نکنه میخوام ببینم از این میشه استفاده کرد؟ من برای سبد نان از جنس نان میخوام
جواب : نه عزیزم خیلی ترد و پوک میشه خیلی عالیه من فقط اینو به خاطر خمیر فوق العاده اش آموزش دادم فقط نقطش اینجاس که باید به شکل رولی باشه مدل دیگه ای جور در نمیاد پفشم که عالیه حتی بهتر از خمیر مایه میشه.

http://www.banounews.ir/fa/News/165929/غذای-اصلی--پیراشکی-نعلی-گوشت-در-فر-منزل
بستن   چاپ