آریا بانو -
میز اردور/ با قارچ سوخاری سفره افطار را تکمیل کنید
٣٢١
٠
ایران / چی لازم دارم:
قارچ به مقدار لازم
آرد یک لیوان
نشاسته ذرت نصف لیوان
بیکینگ پودر سه چهارم قاشق چایخوری
نمک، فلفل، پودر سیر و پودر آویشن به مقدار لازم
چطور بپزم:
قارچها را بشویید و بخوبی خشک کنید. قارچها نباید بعد از شستوشو خیس باشند و کاملاً منافذ آنها باید خشک باشد.
آرد را با نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر آویشن مخلوط کنید و یک لیوان آب به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. قارچها را ابتدا در مایه خمیری و سپس در پودر سوخاری بزنید و سرخ کنید.
در روش دیگر میتوانید ابتدا قارچ را داخل آرد و سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بزنید و سرخ کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/166161/میز-اردور--با-قارچ-سوخاری-سفره-افطار-را-تکمیل-کنید