آریا بانو
کرپ ژامبون و پنیر
پنجشنبه 23 خرداد 1398 - 20:00:27
آریا بانو - تخم مرغ 4 عدد آرد 1 لیوان شیر 1/2 لیوان ژامبون 200 گرم پنیر چدار رنده شده 1/2 لیوان نمک 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه مقدار لازم

طرز تهیه: تخم مرغ ها و شیر را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا خوب مخلوط شوند.
آرد ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، مخلوط کنید تا مواد نرم و یکدست شوند ( میتوانید برای اینکه رنگ کرپ طلایی تر شود به جای 4 تخم مرغ کامل از 8 زرده تخم مرغ استفاده کنید ).
ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، مقداری از مایه کرپ داخل ماهیتابه بریزید و با حرکت دورانی داخل ماهیتابه پخش کنید تا به صورت لایه نازکی شود ، پس از اینکه کرپ کمی خودش را گرفت مقداری ژامبون و پنیر رنده شده در مرکز کرپ بریزید.
پس از اینکه کرپ پخته شد دو طرف آن را روی ژامبون و پنیر بیاورید تا با حرارت پنیر ذوب شود سپس در ظرف بگذارید و همراه با نان سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/169788/کرپ-ژامبون-و-پنیر
بستن   چاپ