آریا بانو
طرز تهیه کوکو باقلا
چهارشنبه 29 خرداد 1398 - 11:25:06
آریا بانو -
نحوه پخت کوکو باقلا
کوکو باقلا را هم با نان و هم با پلو سرو می کنند در دو حالت خوشمزه است.
کوکو باقلا ظاهری شبیه به کوکو سبزی دارد ولی طعم آن متفاوت است و کوکوسبزی تردتر و لذیذتر است.
مواد لازم برای تهیه کوکوی باقلا:
باقلا حدود 300 گرم
تره 2 دسته کوچک
شوید 1 دسته کوچک
جعفری 1 دسته کوچک
پیاز رنده شده آب گرفته 1 عدد کوچک
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
سیر رنده شده 2 تا 3 حبه

طرز تهیه کوکو باقلا:
ابتدا باقلاها را با مقداری آب خوب بپزید و سپس آبکشی کنید. سپس به وسیله گوشتکوب باقلاها را خوب له کنید. سبزی ها را بشویید و خرد کنید. حالا همه مواد را با هم خوب ترکیب کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و اجاه بدهید خوب داغ شود. از مواد با قاشق بردارید و با فاصله کم در تابه بریزید و با حرارت ملایم هر دو طرف کوکو ها را سرخ کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/170542/طرز-تهیه-کوکو-باقلا
بستن   چاپ