آریا بانو -
سید وحید حسینی درباره جزئیات فصل جدید مسابقه آشپزی «دستپخت» که این روزها روی شبکه «یک» آنتن میرود، توضیحاتی ارائه کرد.سیدوحید حسینی مجری و کارگردان مسابقه آشپزی «دستپخت» با اشاره به آغاز پخش این برنامه به مهر بیان کرد: مسابقه «دستپخت» در پنج سال در فرمهای مختلفی اجرا شده و تنها مسابقه آشپزی حرفهای در
ایران بوده است.وی با اشاره به آموزش آشپزی در این مسابقه یادآور شد: ما از سال گذشته تجربه جدیدی داشتیم و تعدادی از کسانی که برای شرکت در این مسابقه آشپزی و آموزش به آنها انتخاب کردیم افرادی بودند که از آشپزی چیزی نمیدانستند.حسینی درباره فصل جدید این برنامه نیز اظهارکرد: امسال شرکتکنندهها را از بین دختران و پسران 19 تا 25 سال که علاقهمند به آشپزی بودند انتخاب کردیم، ما هرروز برای آنها کلاس برگزار میکنیم و مدرسان شروع کردند به ارائه آموزش از پایه تا به سطح پیشرفته برسند.وی درباره اینکه این افراد چگونه انتخاب شدهاند، توضیح داد: این دختران و پسران جوان طی فراخوانی برای مصاحبه آمدند و ما خواستیم در این مصاحبه به یقین برسیم که آیا اینها این آمادگی را دارند که آشپزی را بهعنوان شغل آینده خود انتخاب کنند یا خیر. ما متقاضیان زیادی از
تهران و شهرستان داشتیم. ما از میان 2500 نفر حدود 24 نفر انتخاب کردیم. این افراد از نظر آشنایی با آشپزی صفر هستند و بعد همزمان آموزش میبینند و مسابقه میدهند.وی با بیان اینکه این مسابقات بهصورت گروهی برگزار میشود، گفت: ما در کارهای گروهی خیلی قوی نیستیم و چند سال است که والیبال ما یا چند رشته ورزشی گروهی مقام میآورد و بیشتر ورزشهای تک نفره ما مقام میآورد.به همین دلیل ما تلاش کردیم به این بچهها یاد دهیم که کار در آشپزخانه کار گروهی است.تهیهکننده «دستپخت» درباره پخش این مسابقه عنوان کرد: پخش این مسابقه بهزودی از
ساعت 23 آغاز میشود و یکشنبه تا چهارشنبه هفتهای چهار قسمت روی آنتن میرود که در 40 قسمت پخش میشود و تا اول محرم ادامه دارد.
فرق «دستپخت» با «دورهمی» و «خندوانه»
وی با اشاره به نحوه جذابیت بخشی به این برنامه یادآور شد: «دستپخت» نزدیکترین مسابقه آشپزی به معیار مسابقههای دنیاست.با این حال مشکلی در حوزه برنامهسازی آشپزی وجود دارد که مخاطب نه بو را میفهمد نه طعم غذا را و نمیتواند در این اتفاقات سهیم شود. از طرف دیگر در برنامههایی مثل «دورهمی» و «خندوانه» حضور چهرهها مخاطب را جذب میکرد ولی من با شرکتکننده معمولی باید مخاطب را جذب کنم بنابراین سعی میکنیم با حاشیههایی این جذابیت را برای مخاطب ایجاد کنیم.مجری «دستپخت» اضافه کرد: ما حاشیههایی از رقابتها را برای مردم پخش میکنیم که آنها دلبسته یا علاقهمند شوند که شرکتکننده را دنبال کنند مثلا روی شخصیت آشپزها تاکید کردیم و از جنگ و جدل تا اعصابخوردی آنها را در خلال این رقابت نمایش میدهیم.وی با اشاره به حفظ اخلاق در ارائه این حاشیهها تصریح کرد: حتما تلاش داریم اخلاق را لحاظ کنیم و به شرایط کاری و روحیه مردم واقفیم ولی در یک مسابقه
فوتبال سرمربی به همه چیز از نارنجک تماشاگر تا داوری اعتراض میکند و بعد از بازی همه چیز تمام میشود. ما هم میخواهیم آموزش دهیم اگر دعوا و گریه و… اتفاق میافتد برای رقابت است و در کنار آن، رفاقت را هم حفظ کردیم.
روزنامه آرمان