آریا بانو
راز خوشمزه شدن فلافل هاي حاضري چيست؟
شنبه 25 بهمن 1393 - 2:58:21 PM
بيتوته
fiogf49gjkf0d
براي تهيه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سيب زميني و بادمجان استفاده مي شود.

_ بهترين ادويه اين غذا زيره است. شما مي توانيد از زيره سبز يا سياه استفاده کنيد. درصورت تمايل کمي نعناع خشک اضافه کنيد.

_ هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مايه زياد شل نباشد؛ زيرا باعث باز شدن فلافل مي شود و اندازه دانه ها بايد کمي درشت تر از اندازه شکر باشد.

_ اگر مطمئن نيستيد فلافل هنگام پخت از هم نمي پاشد به مايه آن تخم مرغ اضافه کنيد.

_ چاشني فلافل ترشي انبه يا بادمجان است.
_ هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشيد.


http://www.banounews.ir/fa/News/1716/راز-خوشمزه-شدن-فلافل-هاي-حاضري-چيست؟
بستن   چاپ