آریا بانو
طرز تهیه مربا توت سفید
دوشنبه 17 تير 1398 - 11:04:49
آریا بانو -
طرز تهیه مربا توت سفید
مواد لازم برای تهیه مربا توت سفید :
توت سفید 1 کیلو
وانیل (هل) نصف قاشق چایخوری
خلال پسته برای تزیین
شکر سه لیوان (دسته دار فرانسه)
آب یک لیوان
آب لیموترش 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا توت سفید :
مربای توت را باید از توت های درشت و تقریبا نارس تهیه کرد تا توت ها داخل مربا له نشود به خاطر همین وقتی توت سفید را تهیه کردید رسیده ها را جدا کرده و نوش جان کنید و بقیه را برای مربا نگه دارید.
توت ها را تمیز کرده و خوب بشویید و آبکش کنید و سپس لا به لای آن ها مانند توت فرنگی، شکر بریزید. و یک شب اجازه بدهید تا در یخچال بماند و آب آن پس بدهد.
قبل از پخت با حرکت دادن ظرف توت ها را زیر و رو کنید تا شکر به همه جای توت ها برسد روز بعد به ظرف حاوی توت یک لیوان آب ریخته و روی شعله ی تند قرار داده تا زودتر بجوش بیاید.
حین پخت کف روی توت ها را بردارید در این موقع هل را اضافه کنید و حدود 20 دقیقه اجازه بدهید تا توت ها کاملا پخته و جا افتاده شود وقتی شهد مربا کاملا قوام آمد و آماده شد آب لیموترش را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و یک روز داخل همان ظرف بگذارید بماند بعد داخل ظرفی که می خواهید مربا را نگهداری کنید بریزید و داخل یخچال و یا برای مدت طولانی می توانید داخل فریزر نگهداری کنید.
اگر از وانیل برای عطر مربا استفاده می کنید بعد از خاموش کردن شعله، وانیل را به آن اضافه کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/173164/طرز-تهیه-مربا-توت-سفید
بستن   چاپ